El nadó xinès atrapat a les canonades es troba sa i estalvi


Pequín.- La dona de 22 anys que va alertar els serveis d'emergència sobre els plors d'un nadó dins les canonades del bany és la mare del nadó que hi va quedar atrapat. Segons relaten diverses agències locals, la jove ho va confessar quan va veure com els bombers tallaven la canonada per treure el nounat.

Les primeres informacions que han transcendit indiquen que el nadó va caure pel forat del vàter després que la seva mare s'ajupís per donar a llum i entregar el nen a l'adopció. La noia ha explicat que no tenia diners per a un avortament i que arribat el moment aquella li va semblar la millor opció per al nen. No obstant, el petit li va relliscar al sortir i va caure pel forat.

El nounat, que pesa 2,8 quilograms, tenia una freqüència cardíaca baixa i algunes cremades lleus al cap i a les extremitats. En el moment del rescat encara portava la placenta unida.

A la Xina, els embarassos no desitjats han anat en augment últimament degut a la falta d'educació sexual i a una actitud cada cop més laxa vers el sexe.


Tema relacionat: Rescaten un nadó que estava atrapat en una canonada a la Xina

Font: El Punt Avui / Agències

29-05-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image