Ensenyava el penis i el refregava a una clienta tot fent cua al Decathlon


Figueres.- 

El centre comercial Decathlon de Figueres, situat al costat de la carretera de Roses, a Vilatenim, va ser divendres l'escenari d'uns fets poc habituals que van acabar amb un client, un home marroquí de nom Yousseff i veí de Figueres, detingut per abusos sexuals, exhibicionisme i una falta de lesions.

Els fets van passar a la cua d'una de les caixes del centre comercial, quan una dona francesa, que anava a pagar acompanyada dels seus tres fills d'entre 7 i 11 anys, es va trobar que el client que tenia al darrere li refregava el penis, que mostrava ostentosament, fora de la bragueta, que duia oberta. Una de les caixeres va poder veure l'escena, així com també la filla més gran de la dona francesa víctima dels fregaments.

En adonar-se de la situació, els vigilants del Decathlon van voler conduir l'exhibicionista fins a l'habitació del servei de seguretat, però l'home es va revoltar, va començar a ventar-los coces i empentes, i va lesionar un vigilant al dit. L'exhibicionista, que va ser increpat i escridassat per la nombrosa clientela que hi havia al Decathlon, va aconseguir sortir del centre comercial (no consta si encara amb la bragueta oberta o no) i va emprendre una fugida a peu i descalç, perseguit pels vigilants del centre i, posteriorment, per un agent dels Mossos fora de servei que es va afegir a la persecució. L'exhibicionista descalç va travessar la carretera de Roses, va anar fins davant del centre comercial Carrefour i, d'allà, va tornar cap a la carretera de Roses en direcció a Figueres, i finalment va poder ser atrapat davant del concessionari Rover, quan havia corregut més de mig quilòmetre.

Un cop detingut, l'home va ser traslladat a la comissaria dels Mossos, que l'endemà el van portar a disposició judicial acusat dels delictes d'abús sexual a la clienta francesa, exhibicionisme (per haver mostrat el penis davant menors) i d'una falta de lesions, per haver fracturat el dit al vigilant. En la seva declaració, l'home va admetre que tenia el penis a la vista, però ho va atribuir a un descuit en no haver pensat a apujar-se la cremallera, fet que li va deixar l'òrgan sexual al descobert.

Durant la declaració, l'exhibicionista es va mostrar molt compungit i sobretot preocupat perquè la seva esposa no s'assabentés dels fets que li atribuïen. Però el cas és que l'home ja va ser condemnat el 2008 per un cas d'abusos sexuals perpetrat el 2001 i que actualment té una altra causa oberta per fets similars al jutjat número 3 de Figueres.

Basant-se en el risc de reincidència, el fiscal va demanar, durant la compareixença judicial celebrada dissabte, que es dictés ordre de presó sense fiança per a l'exhibicionista. Però finalment la titular del jutjat número 4 va optar per deixar-lo en llibertat, tal com va reclamar Joaquim Vila, el lletrat que el va assistir. Finalment, el jutge va ordenar que el deixessin en llibertat, però li va imposar l'obligació de presentar-se al jutjat els dies 4, 14 i 24 de cada mes, unes visites judicials que haurà d'afegir a les que ja ha de fer cada dia 1 de mes al jutjat número 3 per l'altra causa que té pendent.

Font: El Punt Avui

Tura Soler, 

07-08-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image