Un lladre roba un telèfon a Girona i mossega un vianant que el reté


Girona.- 

La Policia Municipal de Girona va detenir dissabte un jove per haver agredit una noia i haver-li pres el telèfon mòbil. Uns testimonis dels fets el van aconseguir reduir, i a un d'ells el va mossegar. Posteriorment, els agents gironins van arrestar el jove, de 18 anys i de nacionalitat nigeriana, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar pels volts de les deu del matí, quan la central de coordinació de la Policia Municipal va rebre una trucada al 092 que informava que al carrer de Campcardós un grup de persones tenia retingut i immobilitzat un jove al terra. Immediatament, es van desplaçar al lloc dels fets dues patrulles de la Policia Municipal i van localitzar un grup de persones que tenien un jove retingut al terra. Aquestes persones van informar que el jove havia agredit una noia, li havia sostret el telèfon mòbil i que després d'això havia fugit. Poc després, dos dels testimonis, que estaven en una terrassa del carrer del Puigneulós, el van aturar i immobilitzar. Durant la immobilització, un dels ciutadans va resultar ferit lleument, ja que va rebre una mossegada del sospitós.

Seguidament, els agents d'una de les patrulles van identificar el presumpte autor del robatori i els testimonis. La segona patrulla que es va desplaçar fins al lloc dels fets va localitzar la víctima i la va identificar.


Font: El Punt Avui

Òscar Pinilla, 

01-04-2014


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: podeu posar une fotop?¿?¿?
maerio, 03/03/2015


Opinió de l'usuari: Ho sento però no la tenim.
Absurd Diari, 10/03/2015


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image