Roba una màquina de tabac i l'enxampen arrossegant-la


image

Figueres.- 

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut un jove de 17 anys que, juntament amb un altre lladre, va assaltar un bar de Figueres. Els fets van passar ahir pels volts de dos quarts de sis del matí, quan un veí va trucar a la central policial de la Guàrdia Urbana per alertar que al carrer Terreres de Figueres hi havia dos joves que estaven arrossegant una màquina de tabac. De seguida es van activar diverses patrulles que es van desplaçar fins al lloc dels fets. Un cop les dotacions policials van haver arribat al carrer esmentat, els agents van veure com dos individus, sorpresos per la presència policial, van abandonar la màquina de tabac enmig del carrer i van fugir corrents. La ràpida actuació de la Guàrdia Urbana va permetre que la persecució acabés amb un dels lladres detingut. Un cop emmanillat i identificat, els agents van iniciar la investigació policial per determinar d'on podia provenir la màquina de tabac. Finalment es va localitzar un bar de la plaça Triangular on s'hauria comès el robatori. Els lladres haurien forçat la porta i haurien trencat el vidre. Un cop dins de l'establiment, haurien tirat a terra la màquina enregistradora i haurien arrencat la màquina expenedora de tabac.

En vista de les evidències en les investigacions, es va procedir a detenir el fugitiu per un delicte de robatori amb força; un cop identificat, va resultar ser un menor de 17 anys resident a Figueres.

Busquen l'altre lladre

Agents de la Guàrdia Urbana es van posar en contacte amb el propietari de l'establiment, que va reconèixer la màquina de tabac. La Guàrdia Urbana no dóna la investigació per tancada i es continua treballant en la recerca de l'altre lladre.

Foto: La màquina de tabac que els lladres van arrossegar pel centre de la ciutat de Figueres. / EL PUNT AVUI.

Font: El Punt Avui

01-04-2014


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image