Saquegen una empresa a Ripoll i hi deixen un sofà i una cuina


Ripoll.- 

Uns lladres van saquejar la matinada de dilluns l'empresa Mecanitzats del Ripollès, al polígon d'Estarmaniu, i es van endur un important botí de material de coure valorat en 40.000 euros. Els lladres, que van carregar el material en un camió petit robat, van deixar a l'empresa saquejada un sofà, una cuina i un microones, que devia traginar el vehicle i que els feia nosa per carregar el coure.

El camió, segons va avançar ahir elripollès.info, ja el van robar dissabte a l'aparcament de l'estació. El seu conductor l'havia deixat a la nit i diumenge ja no el va trobar. I dilluns al matí els responsables de l'empresa Mecanitzats del Ripollès es van trobar que els havien desaparegut 8.000 peces de coure i 450 kg de material per mecanitzar, propietat d'una tercera empresa, que si no s'hagués recuperat hauria pogut afectar la viabilitat de l'empresa, ja que n'hauria hagut d'assumir el cost.

Però un cop van haver denunciat el robatori i els Mossos es van posar a investigar, una patrulla va descobrir el camió robat aparcat arran de la carretera N-260 a la Vall de Bianya, ja a la comarca de la Garrotxa. Els mossos van comprovar que dins del vehicle hi havia el material robat a Mecanitzats del Ripollès. Els mossos, comptant que els lladres havien tingut avaria i que tornarien per intentar recuperar el material, van muntar una vigilància per intentar atrapar-los. Mentre vigilaven, va arribar un vehicle ocupat per quatre homes i un va baixar i va anar cap al camió per treure'n material i en aquell moment els mossos els van detenir.

Els detinguts tenen entre 18 i 32 anys i no tenen domicili conegut.

Font: El Punt Avui

Tura Soler, 

14-05-2014


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image