Una monja ingressa en un hospital per dolors a l'abdomen i dóna a llum


Roma.- 

Un fort dolor al ventre va portar una monja a urgències, i la sorpresa es va produir quan, hores més tard, va sortir amb un nadó als braços, el seu fill. I és que, després de fer-li una ecografia, els metges van veure que estava embarassada.

La dona, una monja de clausura del convent de San Severino Marche, a la demarcació de Macerata, va ser portada dimarts d'urgència a l'hospital per dues germanes més perquè tenia uns forts dolors abdominals. Després de ser examinada pels metges es va descobrir que, en realitat, el que tenia era dolors de part.

Va ser traslladada a la sala d'obstetrícia de l'hospital Bartolomeo Eustachio, i va trencar aigües abans d'arribar a la sala de parts, segons detalla el diari italià Il Giornale . La mare ha assegurat que “no tenia ni idea” del seu embaràs. El nadó està sa però ha quedat ingressat a l'hospital per fer-li alguns controls.

No és la primera vegada en els últims mesos que passa un cas similar. Fa un any, una monja salvadorenca de 32 anys va donar a llum a la localitat de Rieti un nen, que va ser batejat amb el nom de Francesco en honor al Papa.

Font: El Punt Avui

24-01-2015


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image