Torredembarra canvia el retrat del rei per un de mida de carnet


image

Torredembarra.- 

El retrat del rei Felip VI que presideix el saló de plens de l'Ajuntament de Torredembarra aviat deixarà de fer-ho, i no pas perquè aquest es retiri. La moció presentada en el ple d'ahir pel regidor de la CUP, Toni Sacristan, proposava canviar el retrat del monarca per un petit quadre amb una foto de mida de carnet perquè es posi a la porta d'entrada del saló. Sacristan va recordar que la llei obliga a posar la imatge en un lloc destacat del saló, però “no especifica ni a on ha d'anar ni la mida del retrat”.

La moció es va aprovar per vuit vots a favor d'ERC (4), Alternativa Baix Gaià (2), la CUP (1) i la portaveu de CiU, Anna Magrinyà. S'hi van oposar C's (3), el PP (1) i l'altre regidor de CiU, Joel Navas. El PSC (3) i Avui Democràcia (1) es van abstenir.

Els vots d'ERC, ABG i la CUP també van rebutjar una moció en sentit contrari presentada per Ciutadans, que demanava la retirada de l'estelada de la façana de l'ajuntament i la seva substitució per les quatre banderes oficials. El portaveu de C's, Antonio Cruz, va retreure a l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira (ERC): “Vostè no governa per a tots els ciutadans.”

D'altra banda, el pressupost del 2015 es va acordar amb el suport del govern local (ERC, el PSC i ABG), el vot negatiu de la CUP i l'abstenció dels altres partits. També es va aprovar el pla de sanejament financer (2015-2020).

Foto: El regidor de la CUP, Toni Sacristan, amb el retrat en miniatura del rei Felip VI, que es posarà a la porta Foto: INFOCAMP.

Font: El Punt Avui

01-08-2015


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image