Denuncia que li han robat les targetes per amagar que s’ha gastat un dineral al prostíbul


Banyoles.- 

La denúncia del furt de les targetes de crèdit que va presentar el dia 9 de març a la comissaria de Banyoles un jove semblava un cas més per incloure en les estadístiques. Però no era així. Un parell de dies d’investigació van permetre que els Mossos descobrissin que el denunciant era un farsant que havia denunciat el robatori després d’haver pagat amb la targeta 1.430 euros en una nit al Club Edén de Melianta i en un local de Vall-llobrega. Va ser detingut per estafa i simulació de delicte.

El protagonista de la denúncia del fals robatori és un noi de Banyoles de 31 anys, que es diu Pau. El noi va denunciar el dia 9 que la nit del dia 7 havia estat víctima d’un furt i que li havien robat el DNI i les targetes de crèdit. Els Mossos van descobrir que just la nit del dia 7 amb les targetes suposadament robades s’havien fet unes despeses que pujaven a 1.430 euros al prostíbul Club Edén de Melianta (Fontcoberta) i en un local de Vall-llobrega. A més, els responsables del banc on el denunciant té el compte van explicar que la denúncia l’havia presentat quan li havien comunicat la despesa feta amb la targeta i, per acabar-ho d’adobar, els Mossos van trobar algunes de les targetes a mans del denunciant. Davant de les evidències, dijous al matí el denunciant va acabar detingut per estafa bancària i simulació de delicte, però els Mossos, ja que no té antecedents, el van deixar en llibertat a l’espera que el jutjat el citi a declarar.

DENUNCIAR PER DISSIMULAR

Denunciar un delicte per simular una malifeta o el malbaratament dels diners s’està convertint en una pràctica força habitual últimament. Un dels casos més recents ha estat el del repartidor de peix de l’empresa Peixos Olot que va assegurar que el dia 2 de febrer havia estat assaltat a la carretera N-260 prop de Besalú per dos individus que el van obligar a endinsar-se al bosc amb el camió i allà li van robar els diners de la recaptació del dia, uns 180 euros. Tot era mentida. El repartidor de peix, un veí d’Olot de 47 anys, s’ho havia inventat per amagar que s’havia gastat els diners de l’empresa en màquines escurabutxaques.

PER ANAR AMB L’AMANT

Més rocambolesca va ser la història que es va inventar un empresari de Sant Boi de Llobregat per poder passar la nit de Nadal amb l’amant sense que la dona ho sospités. L’home va fingir que havia estat segrestat i va fer trucar a la seva dona exigint un rescat de 6.000 euros per l’alliberament. Tres dies després es va presentar a casa seva dient que l’havien alliberat en una gasolinera sense cobrar cap rescat. L’home no va aguantar la pressió de l’interrogatori policial i va acabar confessant.

AVI FARSANT

També va resultar ser un farsant l’ancià de 78 anys que va assegurar que la nit de Reis uns assaltants l’havien estomacat i havien robat a casa seva, a Girona. Va confessar que es volia estalviar de pagar un deute.

Font: El Punt, edició Comarques Gironines

Tura Soler, 

17-04-2006


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: Sabeu qui és en Pau aquest (cognoms, on treballa, etc)
Jo, 18/04/2006


Opinió de l'usuari: No n'has de cardar res de qui és. Deixa'l estar que prou pena deu tenir i el que menys falta li fa són verduleres com tu. Deus tenir la vida molt ben resolta tu que et preocupes tan de la dels altres. A mi no m'hi va res però m'és ben igual qui sigui. I si ho sabés, de què en faria? l'aniria assenyalant pel carrer? Va home, procura que tot et vagi bé, que mai tinguis cap problema i que ningú no pregunti qui ets en un forum d'internet. Apa maco, fes bondat i moca't
Calla, 28/09/2006


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image