Una texana de 97 anys, detinguda i emmanillada per una multa impagada


Highland Park (Estats Units).- 

Una nord-americana de 97 anys, Harriette Kelton, ha estat emmanillada i detinguda a Texas per a una multa impagada.

Els fets van tenir lloc la setmana passada a Highland Park, als afores de Dallas on viu des de fa decennis aquesta antiga professora. Els policies que la van interpel·lar per la manca dun certificat de pagament es van adonar que làvia era objecte duna ordre darrest per a una multa impagada.

Els policies van posar les manilles a la dona abans de portar-la al lloc on va passar dues hores sota vigilància. Finalment, va ser posada en llibertat sota fiança després de larribada del seu advocat.

Phil Kelton Jr, un dels fills de la nonagenària, ha considerat que els policies haurien dhaver donat proves de "judici", la qual cosa els hauria evitat aquest excés de zel.

Però linspector Randy Millican, portaveu de la policia, sha defensat amb el reglament que, segons ell, no deixava cap altra elecció als agents que de detenir la dona.

"Una ordre darrest comença per les paraules, "Vostè ha estat arrestat", ha dit. Com decidir a qui arrestar i a qui no? Per què als 90 anys però no a 91 o més? I què es fa entre 17 i 20 anys"? , sha preguntat.

Phil Kelton Jr ha explicat que la seva mare és molt autònoma malgrat la seva avançada edat. Viu sola, fa ella mateixa el seu menjar, esmorza regularment a fora i té una vida social, així com una bona vista. laltre fill de la Sra. Kelton, David Kelton, magistrat dofici, sha negat a fer cap declaració, en considerar inapropiat comentar aquest assumpte.

Fuente: AP

28-04-2004


Las opiniones de esta notícia estan cerradas.

Lee nuestros
titulares a través
de RSS

image image

¿Recibe nuestros
titulares por
e-mail?. ¡Click!

Fundado el 1998

II época

image